Presentació
COM-ANTIC es un grup amb dues seccions diferenciades, una dedicada a la venda i decoració de mobles antics i una altra dedicada a la compra-venda de castells.

Els nostres mobles antics, procedeixen de castells de Franša. Els mobles antics son bàsicament dels estils Lluis XV, Imperi, Rococó, Bullé, etc. Després del saqueig que hi va haver a la Revolució Francesa als castells, palaus, etc., la gran majoria dels mobles antics varen ser cremats i els pocs que varen quedar estan a preus astron˛mics.

Els nostres mobles antics son molt econ˛mics, ja que estan fets després de la seva època original i es per aix˛ que estan en perfecte estat de conservació o amb molt poca restauració. Venem tan al por menor com al por major i a la nostra botiga tenim a part dels mobles antics, una gran varietat dĺobjectes de decoració antics com llampares, marcs, canelobres, quadres, etc.

En referència als castells, després de la seva compra, tenim un gran equip de restauradors que seĺn cuiden de recuperar lĺesplendor que tenien al seu principi. Tenim castells per petits inversionistes o per grans grups immobiliaris. Hi ha castells que es converteixen en hotels, apartaments, etc., es per aix˛ que després de sanejar els castells tenim un gran stock de mobles antics.

Pàgina web creada per Fran Diaz